torsdag 19 juni 2014

Glad midsommar

Gjorde ett avslutande paddelpass innan midsommar-ledigheten. Körde lätta 2.5 km med fokus på njutning: Klocka avstängd och alla teknikdetaljer i fickan för en stund. Va härligt det är att paddla! Njöt av de vackra omgivningarna kring Närsjö, så glad åt dessa paddelvatten. ..
 Sen slog jag på Gps för att kolla om jag kunde hålla samma 5 km tempo med G'power Nitro som med ZJ paddeln jag hade under hela förra säsongen. Initialt gick det fint att hålla mig straxt under 13 km/h! Men efter 2 km kändes det tydligt att det är en större paddel. Snitthastigheten sjönk betydligt och jag närmade mig vändpunkten i ån (5 km) på straxt under 24:30 min. Med en snitthastighet på 12.25 km/h. Ca 1 minut från fjolårets bästa tid. Det känns dock hoppfullt att pressa fjolårets tid något, ska testa den något mindre Ultralight som jämförelse på distansen.
Nu väntar Midsommar och minimalt med digitala medier, skönt med ett break från dessa. På måndag ska jag göra en video med Kirton kajaken/kajakerna samt planera vilka kanotevent som kan vara aktuella.
Glad midsommar tillönskas.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar