söndag 26 april 2015

Ett blåsigt Flämslätt-läger 2015

Det blev en blåsig helg på Flämslätts fina kursgård, hårda vindar gjorde att vi fick anpassa paddlingsrutten något. Som vanligt bjöds det på god mat och trevligt umgänge med andra tillresta paddlare. Jag tror att vi var ca 30 st, varav 2 tjejer.
På lördagen hade vi veteranmöte, där Ove Emanuelsson hade en tydlig dagordning. Det beslutades b.la. att Vi nu mer kallar oss för "Masters" och inte veteraner. Veterancupen blir istället; Svenska Masters cupen - där det delades in i två klasser; Masters och Masters+ (H60 och över), detta primärt för att förenkla gällande lyften i marathontävlingar, H60 och uppåt lyfter inte - om inte arrangören beslutat annat. När det gäller olika farkoster, kan surfski och havskajaker deltaga i cupen förutom SM där SKF´s regler gäller
 Det valdes också en styrelse eller Masters-kommitté, bestående av Ove Emanuelsson, Lasse Heintz, Gunnar Castmo och hans fru (ursäkta, glömde tyvärr notera hennes namn), hursomhelst så skall en ny styrelse utses varje år på träningslägret. Det blev en bra och rak diskussion om Masters framtid och om vikten av att locka med yngre masters och kvinnor. Återigen vill jag tacka Ulf och Ove och alla paddelvänner för en toppenhelg!

I år är det "vitt" som gäller.

Stairway to heaven.

Killen behöver ett nytt takräcke

Blandad väderlek


Kanotinspektion

Petter från ÖKS 

Tradition...kanske dags för en uppdatering?

Tussi - en kvinnlig veteranvärldsmästare.

Norska paddelvänner

Ny teknik är rolig! Tycker Ingemar.

1 kommentar:

  1. Trevligt ni hade det där! Kul att Petter fastnade på bild! Ha det bra.

    SvaraRadera